Her er den

Etter innlegget med luene har jeg fått mange henvendelser om hvor oppskriften kommer fra. Det er koselig. Takk for alle kommentarer! 

Jeg har kun en kopi fra en gammel oppskrift som jeg dessverre ikke vet hvor stammer fra. Men ja, det er en veldig grei lue å strikke, fin måte å bruke opp litt restegarn på og samtidig få et flott resultat! Til den minste størrelsen har det gått med 20-25 g garn totalt så noe stort garnsluk er det ikke…

Djevellue (finnes det noe koseligere navn på slike luer tro?)

Strikkefasthet: 28 masker = 10 cm
Materialer: 50 g lys rosa og 50 g mørk rosa i babyull/bomull etter ønske.

Str 1/2 (1) 2 år

Legg opp 121 (125) 131 m på liten rundpinne (40 cm) nr 2 1/2 med lys rosa og strikk rundt – 7 p rillestrikk (1 omg vr, 1 omg r osv). Skift til p nr 3 og fortsett i glattstrikk samt stiper – 2 p mørk rosa, 2 p lys rosa annenhver gang. På 1.pinne økes og felles det slik:

1 r, 1 økning = (ta opp den horisontale tråden mellom de neste maskene og strikk den vridd rett), 18 (18) 19 r, 3 sm = (1 løs av, 2 vridd r sm, trekk den løse over), 18 (19) 20 r, 1 økning, 1 r, 1 økning, 18 (19) 20 r, 3 sm, 18 (19) 20 r, 1 økning, 1 r, 1 økning, 18 (19) 20 r, 3 sm, 18 (18) 19 r, 1 økning, 1 r.

Gjenta disse økningene og fellingene hver andre p 8 (9) 10 ganger til. Deretter felles det kun de tre steder (3 sm) hver andre p til det er 7 (11) 11 m igjen. Bryt av garnet og strikk m sm 2 og 2 samtidig som tråden trekkes gjennom m.

Montering
Press arb. på vrangen med et fuktig stykke over (bruk strykejern) og sett i knytebånd i hver side.

Lykke til – og ja, jeg vil gjerne høre og se dersom du skulle finne på å strikke en eller fler!

The pattern is available in english too

djevellue

Reklame

105 kommentar to “Her er den”

 1. Mmmarianne Says:

  Hei du! Fikk tips om denne kjempefine lueoppskriften på en strikkekafé, og har nå laget min aller første lille djevellue! Tusen takk for oppksriften! :-) Bilde av luen og link hit ligger i bloggen min! :-)

 2. Galadriel Says:

  Da har jeg strikket min første «djevellue», mangler bare snorer (det er så kjedelig å lage *fniser*). Takk for oppskriften!

 3. Sweet Baby Cap « Gros Says:

  […] The pattern is available in norwegian too […]

 4. Irene Says:

  Hei. Fant denne oppskriften i det jeg var i ferd med å starte på en annen djevellue-oppskrift. Den strikkes frem-og-tilbake, men denne så mye morsommere og finere ut. Gir beskjed når bildene er på blogen min, så kan du se. Skal prøve å linke til bloggen din også, men er litt fersk i gamet ennå. Fortsatt god sommer =0)

 5. Annie Says:

  Hej Gro,
  skøn djævlehue, og virkelig let og hurtig at gå til, selv for en rundpind-forskrækket amatørstrikker som jeg!
  Tusind tak!
  Her findes et billede af den hue jeg strikkede i går i håndspundet merino. http://img.photobucket.com/albums/v371/AnnieWolff/DSC00314.jpg

  De bedste hilsner
  Annie

 6. Mia Says:

  Hej! Vill bara tala om att jag har stickat tre djevelluer nu, gillar dem skarpt! Tack snälla för mönstret!

 7. Fru Nielsens Hverdag » Blogarkiv » Strikkerier. Says:

  […] vanter med ribkant og så derudaf med glatstrikning. Afveksling er godt! Djævlehuen fandt jeg hos Gro – efter råd fra andre bloggere, den er nem og fin. Den første jeg strikkede, den med mønster, […]

 8. Mette Says:

  Hei, takk for oppskrift på kjempefine luer – har foreløbig strikket 3.. :o)

 9. Nivea Says:

  Hei. Fikk tips om denne oppskriften på hb..tusen takk for at du deler, den skal jeg teste ut…nydelig lue som alle prater varmt om.

 10. Anki Says:

  Åh så fina mössor! Nu vill jag ha barnbarn :-)

 11. Cecilie Says:

  Denne luen skal jeg strikke, har allerede kjøpt garn, lyseblått og naturhvitt, og pinner. Har flere venninner (som ikke strikker) som skal få barn i år, så det blir nok noen djevelluer i barselgaver ;) Takk for oppskrift, Gro!

 12. maloni Says:

  Det er saadan en fin hue men jeg forstaar ikke helt moenstret da gentagelserne ikke er delelig med det antal masker man slaar op. Skal man blot strikke 18 ret masker saa man kommer foerste pind rundt? Eller skal man koere paa med moenstret lige efter de 4 gentagelser som er beskrevet?
  Er der nogen der kan hjaelpe? Tusind tak paa forhaand.
  Maloni

 13. maloni Says:

  Hi hi, jeg har vist fundet ud af det takket være min gode strikke søster, Marillu.

 14. maloni Says:

  Arg, nu er den gal igen.
  Naar man kommer til kun at tage ind hvor mange masker skal der saa vaere imellem indtagninger? 3 mindre hver gang?

  Jeg haaber virkelig der er nogen der kan hjalep. Jeg foeler mig dum som en doer for alle andre skriver bare hvor let og skoen opskriften er og hvor mange huer de har strikket.
  Min hue er blevet helt skaev!
  Hjaelp hjaelp soede veninder.

 15. Min første BSJ! « Fragaria Bergin Says:

  […] oppdaget feilen. Grunnen til at jeg trengte ett nøste til, var at jeg hadde lyst til å lage en Djevellue (gratis mønster i Gros blogg, tusen takk! ). Strengt tatt var det en rest igjen av det tynne, som […]

 16. ASK Says:

  Hei.
  Har følgende spørsmål til oppskriften på djevellue:
  Skal man fortsette på rundpinne 40 cm når man går over til pinne nr. 3?
  Hvordan er det i så fall mulig å strikke rundt helt til toppen av lua på en 40 cm rundpinne?
  På forhånd takk!

 17. Liz L. Says:

  Hei hei!

  Har en venninne som venter sin tvillinger (dette er hennes barn nr 5 og 6, barn 1 og 2 var ogsaa tvillinger!!). Vi bor i USA (jeg er amerikansk, gift med en nordmann) og jeg gleder meg til aa gi henne noe som er baade enkelt og norsk!

  Paa forhaand takk! Liz

 18. lise Says:

  hei. hvor mange gram garn bruker man totalt på en str 2 år tror du? tenkte bare å lage en ensfarva jeg da

 19. sol Says:

  Søte luer :) De kalles også skøyteluer, i hvert fall i voksenstørrelse, siden skøyteløpere som Hjallis brukte slike.

 20. Jeri Says:

  Love your sweet baby cap pattern. Just a couple of questions….
  Do you do the increase/decrease row 9 times or 5 times, for the small size?
  The double decrease looks like slip 2 together knitwise, knit 1, pass the slipped stitches over the knit, instead of slip 1, knit 2 together, pass the slipped stitch over. It doesn’t matter structurally but end appearance is more like what is pictured with the s2kp.

 21. Liz L. Says:

  Hei hei! Jeg har laget to stykker (til tvillinger – kan du tenke deg, jeg har en nabo som har 6 barn – og 2 sett tvillinger!!!). Jeg har ikke faatt lov av moren aa publisere bildene av ungene i luene, men jeg tror ikke hun har noe imot at jeg sender et bilde til deg offline. Kan du ta kontakt til mailaddressen som jeg oppgir slik at du faar se hva jeg har gjort med din design???

  Hilsen fra Liz i new Jersey i USA.

 22. Kristina Says:

  Kjempefine luer! Tror jeg begir meg ut på denne med en gang så har jeg bursdagsgave i orden til mitt snart 1 år gamle søskenbarn! :) Tror nok det blir noe a la den øverste lua i det nederste bildet, er så glad i fargene orange og dyp rosa/rød-rosa sammen. Tusen takk for oppskriften!

 23. sissel ones Says:

  Takk for en fin oppskrift .Når jeg slutter etter nattevakt skal jeg gå og se hva jeg har av garn.Takk sissel

 24. Tittei Says:

  Endelig fikk jeg noen å strikke denne luen til. Takk for den fine oppskriften.

 25. Lue til en beibis « innfall og påfunn Says:

  […] Mønster: djevellue fra Gros blog […]

 26. Årets siste lue at Tittei på pinner Says:

  […] Søt babylue fra Gro 35g og Babysko 50g Mirasol alpakka. […]

 27. Anette Says:

  Har prøvd meg på denne hua eg også.
  Fantastisk enkel å strikke =)
  Finner bilete i bloggen min.

 28. Stines hobbyblogg » Djevellue Says:

  […] fant oppskriften på Djevellue på Gros blogg, og syntes den var så søt! Jeg har strikket den i tynn alpakka på pinne nr 3, og tovet den på […]

 29. Capricorn Says:

  Hei. Jeg måtte bare prøve denne oppskrifta, takk for at du deler:) Link og bilde kommer opp på bloggen min.. Lite der ennå, men kommer vel mer etterhvert :))

 30. Lillian Says:

  Hei, de kan også kalles for mikkemus luer:) Han har også trekant ned i panna.. hehe

  Djevellue (finnes det noe koseligere navn på slike luer tro?)

 31. Kjøkkenutfordring. « Mitt lille univers Says:

  […] var så nydelig at jeg ikke kunne gi meg med teppet, så da ble det ei smådjevellue i tillegg. Og sannelig kom det et par sokker også før jeg klarte å legge vekk […]

 32. Berna Says:

  Hei og tusen takk for at du deler mønsteret med oss!:) Jeg fant en link til din blogg via en annen blogg, husker ikke lenger hvem. Jeg er akkurat ferdig med mitt første eksemplar, strikket til min 5mnd gamle baby. Skal legge bilde av den ut på min blogg de nærmeste dagene:) Jeg ble litt hekta så jeg kommer nok til å strikke noen flere. :)

 33. Kristine Says:

  Jeg har også benyttet meg av oppskrifta di, tusen takk! Bilde ser du her: http://ks.mandelid.net/1.5.0/index.php?option=com_content&view=article&id=262:djevellue&catid=25:strikking&Itemid=4#yvComment

 34. Elly Says:

  Nydelige små luer. Disse har jeg lyst å strikke, så tusen takk for oppskrifta. Blir nok fint å ha til Påske avslapping… God Påske til alle. ;)

 35. Synnøve Says:

  Disse er bare så fine. Jeg gjorde litt modifikasjoner på begge mine. Første var tiltenkt nyfødt, men ble prematurstr (34 rundt hodet).
  Nr 2 ble perfekt til nyfødt.
  La opp 97 m. Rillestrikk første 5 omganger. Deretter mønsteret ditt i 6 partier a 2 omg, før jeg startet bare felling. Ble helt perfekt størrelse. Brukte Lerke og pinner 3.

 36. Babystrikk i en fei « Knitrocks’s Blog Says:

  […] blanding av online sokkegarn, babygarn fra europris, og litt tynn alpakka. Oppskriften finnes på Gros blogg. Jeg strikket mesteparten av den på bitteliten rundpinne nr 2,5, men skal garantert strikke på […]

 37. Ett eneste nøste Lanett « Fragaria Bergin Says:

  […] Djevellue fra Gros blogg Størrelse: 2 år, men den er akkurat passe til B, 7 måneder Garn: SandnesGarn […]

 38. Elisabeths verden » Junilue Says:

  […] forumet Uformelt. I juni skal vi strikke babyluer, og en av modellene vi fikk velge mellom var Gros djevellue. Jeg synes det er et litt fælt navn på en så søt lue, så da jeg strikket min første i 2007 […]

 39. Anne-Ruths hobbyblogg » Djevellue Says:

  […] Siden jeg vet det vil poppe ut noen babyer rundtom iløpet av sensommeren/høsten, syns jeg Gros djevellue var et perfekt valg for juniluen. Jeg er kjempefornøyd med resultatet, og snart kommer det flere […]

 40. Anne-Ruths hobbyblogg » July - tubesokker i alpakka Says:

  […] har jeg strikket sokkene for juli måned i Sokker2009. Jeg har også strikket Gros djevellue. Sammen blir dette en liten gave til en nyfødt gutt jeg vet om Here’s the socks for July in […]

 41. Anette Says:

  Nydelege huer dette her. Har nettopp prøvd meg på ei sjølv =)

 42. DEN LILLE STUEN » Blog Archive Says:

  […] Mønsteret finner du her: https://grosblog.wordpress.com/2007/01/18/her-er-den/ […]

 43. Ny lue til tantejenta:) | glises blogg Says:

  […] så mye til Gro som har laga oppskrift- og som er så snill at hun deler med oss!! Vurdert til: av 0 lesere […]

 44. Jane Says:

  Da har jeg også prøvd meg på en djevellue :-) Nydelig!! Takk for oppskriften Gro! Bilde på bloggen min.

 45. Hanne Says:

  Takk for oppskriften, den var veldig fin. Jeg har strikket min første av mange luer. Kjempefine!

 46. Solfrid Says:

  Takk for oppskriften. Har endelig fått strikket min første Baby cap, og den ble bare nydelig ;-)

  mvh solfrid

 47. Nisseluer / Santa Hats Says:

  […] Mønster: Djevellue av Gro […]

 48. mimouna Says:

  Hei Gro!

  Er i gang med nok en ladning av disse luene, et av favorittmønstrene mine. Verdens beste babylue! :D

  Fant deg ikke på Ravelry, legger inn en liten hilsen her jeg, selv om innlegget er gammelt.

 49. aria Says:

  Hei!
  Jeg har strikket mange «djevluer» i årenes løp, men ikke denne versjonen. Gleder meg til å prøve den og ikke minst slippe montering etterpå! :)

 50. det blir som det blir » Blog Archive » Høsten Says:

  […] Nå skal jeg strikke luer også, djevelluer […]

 51. sonja Says:

  Du er en knupp,denne oppskriften har jeg brukt.Men jeg liker ikke å sy sammen,så jeg strikker de rundt.1 omg vr,1 omg r,7 p.Passer maske antallet til mønsteret.

 52. Vibeke Says:

  Hei!
  Nettopp ferdig med to av disse. Bilder ligger på bloggen min =)
  Kjempeartig strikk! Takk for fin oppskrift!
  Vibeke

 53. Ingelise Says:

  Jeg kunne ikke finde min gamle opskrift på en djævlehue, så tak for at give mig en ny.
  De er de beste huer for babies og små børn

  Venlig hilsen
  Ingelise

 54. Strikk og tøys Says:

  […] oppskriften jeg fant på bloggen Gros lille krok. […]

 55. Mekkehjørnet » Blog Archive » Gaver i babyull Says:

  […] mønster: Djevellue av Gro mønster: Mønster nr.6 i Dalegarn nr.142 (Babyhefte) pinner: 2 og 2,5mm garn: 300gram Lanett strl: 6md […]

 56. Spinning og litt strikking « martes heklerier og sånn Says:

  […] av helgen ble det sokker, votter og lue. Luen er en av de enkleste, og fineste, babyluene jeg vet; Gros djevellue. Vottene er basert på denne oppskriften på Ravelry (du må være medlem for å se mønsteret), […]

 57. Anne Says:

  Hei! Takk for oppskrift, gleder meg til å begynne!

  Har strikket et par slike før, og kaller de hjelmlue eller skøytelue.
  Er de store i str.? Tenker å strikke den minste str. til en som er 6 mnd i september, hadde vært greit om den holdt noen måneder til etter det…
  Hilsen Anne

 58. Kozemor Says:

  Heisann og takk for flott oppskrift!
  Her er min versjon av djevelluen:
  http://kozemor.blogspot.com/2011/03/gros-djevellue.html

 59. Ingunn Gjesdal Says:

  nusselig pikelue er et navn på luen dere bør forandre luen til.luens nåværende navn er uhørt til små barn.

 60. Djevelluer i lange baner « Oppskjørta! Says:

  […] litt leting fant jeg en djevellueoppskrift i glattstrikk som ikke strikkes på tvers. Det er flere ulike oppskrifter tilgjengelig gratis på […]

 61. Ida Says:

  Hei!

  Har blitt bitt av luebasillen ;) Har strikket flere av disse luene og blitt veldig glad i oppskriften! Du kan se en av dem her: http://oppskjorta.wordpress.com/2012/02/04/djevelluer-i-lange-baner/

  Mvh Ida

 62. Aud Says:

  Djevellue har og vorte kalla: Hjallislue. Det er eit mykjy finare namn.

 63. Mona Says:

  Fantastisk fin djevellue – tusen takk for at du deler mønsteret! Jeg har strikket den i Kasjmir. Link til deg er selvfølgelig lagt ut på bloggen vår. Du kan se luen her: http://strikkeglede.blogspot.com/2012/02/djevellue.html

  Mvh.
  Mona

 64. Anita c Says:

  Hei! Tusen takk for mønsteret. Har nå laget en til min lille tulle. Skal legge den ut på bloggen. Veldig enkel

 65. Stine Says:

  Kjempe herlig mønster! Har strikket og lagt ut med link til deg :) Sånne fine mønstre må deler !

 66. Prematurmor Says:

  Hjallislue :) Mye koseligere navn!

 67. FruStrikkepinne Says:

  Hei Gro!

  Har nå strikket en slik lue – og linket til oppskriften i bloggen din.
  Håper det er greit!

  Resultatet kan du se i bloggen min:
  http://frustrikkepinne.blogspot.no

  Tusen takk for kjempeflott oppskrift!

 68. Hue til dressen « Snella og Nøstet Says:

  […] var ferdig. Ei djevelhue er akkurat passe for rester, og som alltid bruker eg oppskrifta fra Gro. Eg la opp 139 masker sidan dette er babyull og eg strikker rimelig stramt. Djevelhue i babyull. Og […]

 69. Solfrids hobbyblogg » Blog Archive » Diverse til baby Says:

  […] Jeg har også strikket en hvit jakke og lue. Lua er strikket etter denne oppskrifta. […]

 70. Wenche Østlyngen Says:

  Hei . Endelig en oppskrift som » går rundt og rundt » Jeg lurer på en ting : skal økningen starte på aller første pinne på rille strikkinga ?

 71. Mona Says:

  Jeg har strikket de som jeg har strikket med første økning på omgangen etter at jeg gar strikket riller. Det har blitt fint :-)

 72. kristin Says:

  Hei!
  Kjemoe pen lue du har strikket!
  Tenkte å prøve meg på denne nå, men får ikke opp dei to bildene du har under montering…??!!

 73. Laila Says:

  Kunne ikke se noe bilde, men regner med at dette er lua vi også kaller «Hjallis-lua». Bare spør noen som så Hjallis gå på skøyter(du må nok finne noen ordentløig voksne, da)

 74. Hvorfor går dagene så fort? | innfall og påfunn Says:

  […] er den jeg alltid bruker når jeg skal strikke djevelluer, nemlig denne fra Gros blogg. Det blir en super lue som sitter kjempebra på. Min egen gutt er blitt for stor i hodet til den […]

 75. Babytøy på bestilling | Mine kreasjoner Says:

  […] Mønster lue: Gros Djevellue […]

 76. tonjeb87 Says:

  Takk for super oppskrift! Bilde ligger i bloggen min :)

 77. Strikkerska Says:

  Takk for super oppskrift. Denne kjem til å bli brukt fleire gonger. Bilete ligg i bloggen min. :o)

 78. efterårsklar | Badelma-badutski Says:

  […] Djævlehuen bliver der snart brug for – han vokser hurtigt den bette mand, og huen i str 56 er ved at gabe lidt i nakken. Den er strikket i Cinnia fra Yarnfreak. Ren merino og perfekt til små huer. Et lignende huemønster kan findes her. […]

 79. Linny Says:

  Hei hei.
  Jeg ville bare si, siden du lurte på om det finnes et annet navn på denne luen, så er svaret ja. Den kalles også for en skøyteløperlue. Så vet du det =) Veldig fin, forresten!

 80. Gros Djevellue | Mine kreasjoner Says:

  […] Oppskrift: Gros djevellue […]

 81. henriette Says:

  Dette er min favoritt oppskrift, har strikket mange og delt oppskriften med flere. Du sier du vil se dem om vi lager noen. Jeg har tagget mine på instagram med #grosdjevellue
  Tusen takk for oppskrift!

 82. Askelin Says:

  Hei! Ja jeg strikker jo egentlig ikke, men gikk så igang med denne fine hua! Men den blir helt skjev:/ Skal den strikkes rundt, eller fram og tilbake? Og må den strikkes over på 4 strømpepinner etterhvert?

 83. Aud Kristin Lyngstad Says:

  Hei! Jeg ser du spør etter et finere navn på denne lua, og ja, det finnes! Det opprinnelige: Jävlelue! :)

  Lua kom egentlig fra byen Jävle i Sverige, og het altså jävlelue, men da de begynte å bruke den, de norske skøyteløpere, forsto de ikke det, for det hørtes ut som «jævlelue», selvfølgelig. Så skulle ordet skrives – og dermed har den fått det navnet den har.

 84. Lene Says:

  Hei,

  Herlig med en oppskrift hvor en slipper å sy. Har strikket en lue og det gikk egentlig greit, men fikk ikke opp noe bildet så visste ikke helt hvordan den skulle se ut. Men har i ettertid funnet flere bilder og ser jeg har gjort en feil de gangene en skal strikke 3sm og jeg har derfor ikke fått noen fin kant på utsiden. Er nybegynner så har ikke strikket så mye, men regner med det er den masken en skal ta løst av jeg har gjort feil med. Hva skal egentlig gjøres når den tas løst av? Fant en kommentar på en annen blogg hvor det stod at en tar den løst av som om den skulle strikkes rett..? Men skjønte ikke det helt. Jeg har bare tatt den over fra venstre til høyre uten å gjøre noe med den. Noen som kan gi meg et tips? På forhånd takk!

 85. http://www.woodlandsroofingcompany.com/activityfeed/myprofile/tabid/107/userid/87047/default.aspx Says:

  Hello, for all time i used to check website posts here in the
  early hours in the break of day, as i love to find out more and more.

 86. Pia K Østli Says:

  Heisann! Livene dine er fantastisk fine. Har strikket den minste lua og den ble så fin. Men jeg skal strikke til to små tvillingjenter og lurer på hvordan jeg burde legge opp til litt mindre str? Regner med at de er små når de blir født…

 87. given time Says:

  Pretty! This was an incredibly wonderful article. Many thanks for providing these details.

 88. juicing recipes immunity Says:

  Pretty! This has been a really wonderful post. Thanks for providing this info.

 89. omega juicer pasta recipe Says:

  Yesterday, while I was at work, my sister stole my iphone and tested to see if it can survive a 25 foot drop, just
  so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now broken and she
  has 83 views. I know this is completely off topic but I hadd to share it with someone!

 90. Jewelry Says:

  Good blog post. I certainly love this website. Keep it up!

 91. specialty baby clothes stores Says:

  Arcadee aboriginal to abstain accessible shortages or
  ccrowds is sensible, but be abiding to not buy added than one
  admeasurements beyond than you charge appropriate now for accouterment
  or possibly a bisected admeasurements for shoes.
  A school uniform intends to create uniformity among all its students.
  The nobility would also wear bright colors as dyes were often harmful for produce and will be
  a sign of their high social ranking.

 92. Mette Olsen Says:

  Har strikka 2 luer, og begynt på min 3.
  Elsker dette mønsteret :-)
  Men, får ikke lagt til bilder da :-/

  Mvh Mette

 93. Ribbestrikka babybukse i Sandnes minialpakka | Wool Rocks Says:

  […] har også strikket en babylue etter oppskrift fra Gros blogg – men den er i jentefarger (strikket innen vi fikk vite kjønnet) så den havner i […]

 94. FO – finally one | amylin Says:

  […] Ikke for at dette prosjektet verken er stort, tungt, avansert eller tok lang tid å strikke, men jeg er ferdig med et prosjekt. Det føles som om det er en evighet siden forrige ferdige prosjekt. Jeg vet det ikke er det, men det er sånn det føles ut i eksamensskrivingstida. Nå har jeg fått gjort ferdig en liten babylue, strikket i Drops Babyalpaca silk. Veldig myk og god! Jeg har brukt oppskriften til Gro.  […]

 95. Linda Tusindfryd Says:

  jeg kan ikke se billedet?

 96. Christine Halvorsen Says:

  Har du oppskrift på denne fantastiske luen til nyfødt?? Leter og leter men finner ikke..

 97. Doubledubs.Com Says:

  Doubledubs.Com

  Her er den | Gros

 98. Torunn Says:

  Nå kalles djevel lua for hjertelue😊😊

 99. kristinols Says:

  Får ikke oppskriften til 2 år til å gå opp. På slutten skal jeg strikke 19 r, 1 øk og 1r. Jeg har for lite masker og kommer bare til 15 masker av 19, om dere skjønner hva jeg mener. Er det meg det er noe galt med, eller er ikke oppskriften helt rett?

 100. Mona S Says:

  Maskeantalle på 2 år skal stemme, jeg kontrollregnet første felle og øke pinnen. Rekk opp og prøv igjen, og vær veldig nøye med å gjøre alt som står der. Lykke til 😀

 101. Anita Says:

  Hei:) Kjempesøt lue. Hvordan er str? Tror du den kunne gått til en nyfødt?

 102. Mona S. Says:

  Hei. Jeg tror ikke hun som har denne bloggen svarer, så derfor svarer jeg med den erfaringen jeg har.
  Til min sønn var den for stor når han var nyfødt. Jeg ville antagelig lagt opp 12 masker mindre, og strikket 16 masker mellom fellingene og økningene. Lykke til! :-)

 103. Britt Says:

  Hei er det ingen som har bilde av den lua ?

 104. Britt Says:

  Er det ingen som har bilde av lua ?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: